ΜΟΝΑΔΑ ΞΥΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΑ ΞΥΛΟΥ

Ο ΔΡΟΜΕΑΣ διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας ξύλου εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως.

Η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει :

  • Κοπή επιφανειών σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Στην συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνεται η μηχανή τεμαχισμού της πρώτης ύλης που ελέγχεται από κεντρικό υπολογιστή της διεύθυνσης παραγωγής με δυνατότητα βελτιστοποίησης κοπών σε συνάρτηση με τα αποθέματα και τις τρέχουσες παραγγελίες παραγωγής.
  • Περιμετρικό φινίρισμα επιφανειών
  • Επένδυση επιφανειών με HPL, PVC ή καπλαμά.

Λειτουργούν δύο μηχανές επένδυσης ταινίας περιθωρίου με πολύ μεγάλη δυναμικότητα ανά βάρδια. Για την επένδυση καμπύλων επιφανειών λειτουργούν δύο κέντρα κατεργασίας για ολοκληρωμένα τεμάχια σε μεγάλες ποσότητες.

  • Διάτρηση ακριβείας
  • Επιφανειακή βαφή λάκα ή λούστρου. Για την βαφή επιφανειών ξύλου και γυαλιού λειτουργεί αυτοματοποιημένη μηχανή εφαρμογής της βαφής και στεγνώματος με σύστημα κλιματισμού και υπέρυθρων ακτίνων με αυξημένη παραγωγικότητα ανά βάρδια.
  • Έλεγχος και συσκευασία μερών

Όλες οι ανωτέρω κατεργασίες πραγματοποιούνται με ηλεκτρονική καθοδήγηση εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο στην επαναληψιμότητα και τη σταθερή ποιότητα της παραγωγής. Η παραγωγικότητα του εργοστασίου σε μελαμινούχα προϊόντα σε πλήρη κατεργασία, κοπή, περιμετρικό φινίρισμα, διάτρηση ανέρχεται σε 130m3 πρώτης ύλης ή ισοδύναμα 5.000 - 6.000 τεμάχια επιφάνειας γραφείων ανά οκτάωρο. Ανάλογη υψηλή παραγωγικότητα έχουν τα τμήματα λούστρου βαφής με λάκα καθώς και το τμήμα ελέγχου και συσκευασίας.