ΒΡΑΒΕΙΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ είναι περήφανη για τα βραβεία που έχει κερδίσει.

Μια σειρά από πιστοποιήσεις – ISO 14001, EMAS, PEFC – καθώς και σχετικές βραβεύσεις διεθνούς κύρους –  βραβείο EMAS,  Επιχειρηματική Αριστεία –  επιβεβαιώνουν τόσο τη δέσμευση της ΔΡΟΜΕΑΣ ως προς την ανταπόκρισή της στις περιβαλλοντικές πτυχές των δραστηριοτήτων της, όσο και τα σχετικά, απτά αποτελέσματα. Η ηθική αναγνώριση των προσπαθειών μας συμβάλλει ώστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση.

2012

aristotleAristotle Racing Team - Ευχαριστίες για την συμβολή του ΔΡΟΜΕΑ στην επιτυχία της ομάδας.

2012

axiaΣε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης «Βραβεία Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος 2012», ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας απένειμε στην εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ το θεματικό Βραβείο της κατηγορίας "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ".

2010

emasΕθνικό Βραβείο EMAS 2010 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και τη Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα βραβεία ΕΜΑΣ αυτή τη χρονιά επικεντρώθηκαν στην «Αποδοτικότητα στη χρήση φυσικών Πόρων».

2008

epixeirimatikotita1ο Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης (στην κατηγορία μεγάλες επιχειρήσεις), στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» που απένειμε το Υπουργείο Ανάπτυξης, Το Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης αποτελεί σημείο αναφοράς και συγκριτικής αξιολόγησης επιχειρήσεων στην Ελλάδα. 

2006

helexpo_vraveioHELEXPO Βραβείο καινοτομίας

2005

furnima_helexpo_vraveioΔιεθνής έκθεση μηχανημάτων, πρώτων υλών, εργαλείων-υλικών & εξοπλισμού επιπλοποιϊας "FURNIMA" HELEXPO - Βραβείο Δημιουργίας.

1999

safe_awardΒραβείο «ΠΡΟΛΗΨΗ» (SAFE) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τα μέτρα που λαμβάνει και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων.