Μεταλλικές
Μεταλλικές
Μεταλλικές

Μεταλλικές


Μεταλλικές συρταριέρες με άψογη αισθητική και λειτουργικότητα. Φέρουν τηλεσκοπικό οδηγό κύλισης. Όλες οι συρταριέρες φέρουν ξεχωριστό συρτάρι - μολυβοθήκη και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής με καρτελοθήκη. Διατίθονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Συρταριέρες με μεταλλικό κάσωμα και κούτελο - καπάκι από μελαμίνη, πολυστρωματικό ή compact laminate. Φέρουν τηλεσκοπικούς οδηγούς κύλισης για πλήρη εξαγωγή του συρταριού στο 100% με σύστημα απόσβεσης κλεισίματος "soft close" (φρένο).

Όλες οι συρταριέρες φέρουν ξεχωριστό συρτάρι - μολυβοθήκη.

Όλες οι συρταριέρες φέρουν μεταλλικά συρτάρια, που καλύπτουν τους οδηγούς κύλισης, φέρουν σύστημα μη ανατροπής της συρταριέρας ''anti-tilt'', που δεν επιτρέπει το άνοιγμα δεύτερου συρταριού όταν ένα είναι ήδη ανοιχτό. Παράλληλα, φέρουν σύστημα συγκράτησης στην κλειστή θέση και κλειδαριά ασφαλείας.

Οι μεταλλικές συρταριέρες διατίθενται σε δύο διαφορετικά βάθη 600 mm ή 800 mm και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής με καρτελοθήκη.

 

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Μεταλλικές

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ