Leon
Leon
Leon
Leon
Leon

Leon


Η εταιρεία ΔΡΟΜΕΑΣ δημιούργησε πάνω σε σύγχρονες γραμμές, 5 νέα διαφορετικά μοντέλα καναπέ. Είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή άνεση στο κάθισμα και κατασκευασμένοι να αντέχουν τη σκληρή χρήση. Υπάρχει πλούσια γκάμα χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Τα υφάσματα είναι αποσπώμενα από τα μαξιλάρια για ευκολία στο καθάρισμα.

Καναπές με πλάτη και φαρδιά μπράτσα (22cm).

Η βάση είναι μεταλλική και πάνω σε αυτή προσαρμόζονται η πλάτη, τα μπράτσα και η τραβέρσα τα οποία είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Όλα τα στοιχεία είναι επικαλυμμένα με αφρώδη πολυουρεθάνη και φέρουν ταπετσαρία επιλογής.

Τα μαξιλάρια της έδρας είναι από χυτή πολυουρεθάνη υψηλής πυκνότητας τα οποία εδράζονται σε ελαστικούς ιμάντες. Τα μαξιλάρια της πλάτης είναι κατασκευασμένα από σφαιρίδια σιλικόνης.

Τα υφάσματα των μαξιλαριών της έδρας και της πλάτης αποσπώνται μέσω φερμουάρ. Επίσης υπάρχουν πρόσθετα καλύμματα των μπράτσων με θήκες για μικροαντικείμενα.

O καναπές στηρίζεται σε λουστραρισμένα ξύλινα πέλματα.

Leon

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Leon

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για να κατεβάσετε:

Leon Brochure.pdf

Τεχνική Περιγραφή.pdf

Συνοπτική Τεχνική Περιγραφή (pdf)

CAD Data.dwg(Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ