ERMIS-01.jpg
ERMIS-02.jpg
ERMIS-03.jpg
ERMIS-04.jpg
ERMIS-05.jpg
ERMIS-06.jpg
ERMIS-07.jpg
Ermis

Ermis


Το κάθισμα συνεργασίας ERMIS έχει μοντέρνο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Η ψηλή πλάτη με τα ενσωματωμένα μπράτσα βοηθά στη διατήρηση σωστής και άνετης στάσης.

Μια μοντέρνα πρόταση καρέκλας συνεργασίας! Ο περιστρεφόμενος σκελετός μπορεί να επενδυθεί με ύφασμα, δέρμα ή δερματίνη. Διαθέτει μηχανισμό ρύθμισης ύψους με έμβολο αερίου, ο οποίος ενεργοποιείται με μοχλό που βρίσκεται στο κάτω μέρος της έδρας. Οι βραχίονες στήριξης είναι ενσωματωμένοι στον κορμό της καρέκλας για καλύτερη στήριξη του σώματος . Φέρει είτε δίδυμους τροχούς είτε αντιολισθητικά πέλματα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Ermis

Ermis

 

ErmisΡύθμιση ύψους της έδρας
Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος, αναζητήστε το μοχλό A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ κάθεστε τραβήξτε προς τα επάνω το μοχλό για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε τραβώντας το μοχλό προς τα επάνω.

 

ErmisΡύθμιση ανάκλισης
Για να ενεργοποιηθεί η ανάκλιση της πλάτης αναζητήστε το μοχλό Β κάτω και στο κέντρο από την έδρα του καθίσματος. Μετακινήστε το μοχλό προς τα πίσω για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Για την επαναφορά της πλάτης στην αρχική της θέση μετακινήστε το μοχλό προς τα εμπρός.

 

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ