SENSE-01.jpg
SENSE-02.jpg
SENSE-03.jpg
SENSE-04.jpg
SENSE-05.jpg
Sense

Sense


Κάθισμα Sense που συνδυάζει την εργονομία με τις υψηλές απαιτήσεις ενός καθίσματος. Ο αυτόνομος και μοναδικός τρόπος ρύθμισης του ύψους της πλάτης και της έδρας προσφέρουν υποδειγματική άνεση σε σύγκριση με άλλα καθίσματα.

Η βάση του καθίσματος είναι πεντακτινωτή από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο.

Ο μηχανισμός ανάκλισης της έδρας είναι μηχανισμός “Synchro” και είναι κατασκευασμένος από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο και χάλυβα.

Φέρει σύστημα «Anti-panic» και σύστημα ρύθμισης για ισορροπημένη ανάκλιση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Η έδρα είναι κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο.

Η πλάτη συνδέεται με τον μηχανισμό ανάκλισης μέσω ενός πλαισίου από εξαρτήματα χυτοπρεσσαριστού αλουμινίου και θερμοπλαστικού πολυαμιδίου.

Sense

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Sense

Sense

 

SenseΡύθμιση ύψους της έδρας
Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος αναζητήστε τα πτερύγια του μοχλού A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ είστε καθισμένος πιέστε προς τα εμπρός το πτερύγιο για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε και επαναλάβετε την κίνηση.

 

SenseΡύθμιση κλίσης της πλάτης
Υπάρχουν πέντε διαφορετικές θέσεις ανάκλισης έδρας - πλάτης. Για να επιλέξετε την επιθυμητή κλίση αναζητήστε το στροφείο B κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Γυρίστε το προς τα εμπρός μία φορά για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω, βρείτε τη θέση που σας βολεύει και ξαναγυρίστε το στροφείο B προς τα εμπρός, άλλη μία φορά για να κλειδώσει στη θέση που επιθυμείτε. Έχοντας ξεκλείδωτη την έδρα - πλάτη μπορείτε να αλλάζετε την κλίση με την πίεση του σώματός σας.

 

SenseΡύθμιση σκληρότητας κίνησης έδρας - πλάτης
Η σκληρότητα της ανάκλισης έδρας - πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη μέσω του στροφείου C που βρίσκεται κάτω από την έδρα.

 

SenseΥποστήριξη οσφυϊκών σπονδύλων
Στην δεξιά πλευρά του καθίσματος βρίσκεται ένα μικρό κομβίο D. Πιέστε το κομβίο ρύθμισης, ενώ κάθεστε στο κάθισμα και πιέστε προς τα πίσω με την πλάτη σας. Κατόπιν, μετακινείστε τη θέση προς τα εμπρός και απελευθερώστε το κομβίο όταν η θέση φθάσει στο επιθυμητό σημείο. Η θέση μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 60mm και σταθεροποιείται σε 7 θέσεις.

 

 

SenseΡύθμιση βραχιόνων
Το ύψος των βραχιόνων μπορεί να ρυθμιστεί μέσω των κομβίων που βρίσκονται στο κάτω μέρος τους. Αναζητήστε και πιέστε στο κάθε μπράτσο το κομβίο E  μέχρι να εντοπίσετε την καταλληλη θέση.Με την απελευθέρωση των κομβίων μπορείτε να επιλέξετε μία από τιςπροκαθορισμένες θέσεις. Οι επιφάνειες των βραχιόνων μπορούννα περιστραφούν δεξιά και αριστερά, με αυτόματο κούμπωμα στην επιθυμητή θέση.

 

SenseΡύθμιση ύψους της πλάτης
Για να ρυθμίσετε το ύψος της πλάτης αναζητήστε τα κομβία F από τη δεξιά και αριστερή πλευρά στο πίσω μέρος (ενώ κάθεστε) και πιέστε τα ταυτόχρονα. Όταν βρείτε την επιθυμητή θέση σταθεροποιήστε την απελευθερώνοντας τα δύο κομβία.

 

Ρύθμιση προσκέφαλου (προαιρετικά)

Ωθήστε το στήριγμα του προσκέφαλου προς τα πάνω ή αντίστοιχα πιέστε προς τα κάτω για την επιθυμητή θέση.

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ