ONE-01.jpg
ONE-03.jpg
ONE-04.jpg
ONE-05.jpg
ONE-06.jpg
ONE-07.jpg
ONE-08.jpg
ONE-09.jpg
One

One


Οικονομική και αξιόπιστη λύση για το σύγχρονο χώρο εργασίας.

Η βάση του καθίσματος είναι πεντακτινωτή διαμέτρου 640 mm κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο.

Ο μηχανισμός ανάκλισης της έδρας είναι μηχανισμός “Synchro” και είναι κατασκευασμένος από χάλυβα και χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο . Επιτρέπει τη συγχρονισμένη ανάκλιση της έδρας κατά 28ο.

Η έδρα είναι κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό πολυαμίδιο . Επί της έδρας τοποθετείται καλουπωτό μαξιλάρι από χυτή αφρώδη πολυουρεθάνη πάχους 50 mm, το οποίο επενδύεται με ταπετσαρία επιλογής

 

One

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

One

One

 

OneΡύθμιση ύψους της έδρας
Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος, αναζητήστε το μοχλό A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ κάθεστε τραβήξτε προς τα επάνω το μοχλό για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε τραβώντας το μοχλό προς τα επάνω.

 

OneΡύθμιση κλίσης της πλάτης
Υπάρχουν έως τέσσερεις διαφορετικές θέσεις ανάκλισης έδρας - πλάτης. Για να επιλέξετε την επιθυμητή κλίση αναζητήστε το μοχλό B κάτω και αριστερά από την έδρα του καθίσματος. Πιέστε τον προς τα εμπρός για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω, βρείτε τη θέση που σας βολεύει και πιέστε το μοχλό B προς τα πίσω, για να κλειδώσει στη θέση που επιθυμείτε. Έχοντας ξεκλείδωτη την έδρα - πλάτη μπορείτε να αλλάζετε την κλίση με την πίεση του σώματός σας.

 

OneΡύθμιση σκληρότητας κίνησης έδρας - πλάτης
Η σκληρότητα της ανάκλισης έδρας - πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη μέσω του στροφείου C που βρίσκεται κάτω από την έδρα.

 

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ