Line
Line
Line
Line
Line

Line


Καθίσματα κύρους της σειράς LINE με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την άψογη αισθητική και τον ανατομικό σχεδιασμό. Ο μηχανισμός relax που διαθέτει, με ρυθμιζόμενη πίεση, προσφέρει υποδειγματική άνεση. Η σειρά LINE είναι ένας υψηλών προδιαγραφών συνδυασμός design και λειτουργικότητας προσφέροντας το κάθισμα που συνοδεύει τις επιτυχίες σας.

Τροχήλατο κάθισμα εργασίας με χυτή βάση αλουμινίου πέντε ακτίνων, γυαλισμένη ή βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή.

Η έδρα και η πλάτη είναι ενιαία, από αφρώδη πολυουρεθάνη, επενδεδυμένη με ταπετσαρία επιλογής.

Ρύθμιση ύψους του καθίσματος με έμβολο αερίου.
Ο μηχανισμός ανάκλισης της ενιαίας έδρας-πλάτης είναι RELAX κατασκευασμένος από χυτό αλουμίνιο και χάλυβα. 

Ο μηχανισμός φέρει σύστημα «Anti-panic» για ομαλή και ελεγχόμενη επαναφορά της έδρας - πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ισορροπημένη ανάκλιση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Στην έκδοση LINE-Σ για συσκέψεις, το κάθισμα είναι κατασκευασμένο όπως ακριβώς το LINE με μηχανισμό και έμβολο αερίου ρύθμισης ύψους χωρίς ανάκλιση RELAX.

Επιλογή ταπετσαρίας από επτά κατηγορίες με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

 Line

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Line

Line

 

LineΡύθμιση ύψους της έδρας
Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος αναζητήστε τα πτερύγια του μοχλού A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ είστε καθισμένος πιέστε προς τα εμπρός το πτερύγιο για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε και επαναλάβετε την κίνηση.

 

LineΡύθμιση κλίσης της πλάτης
Υπάρχουν τέσσερεις διαφορετικές θέσεις ανάκλισης έδρας - πλάτης. Για να επιλέξετε την επιθυμητή κλίση αναζητήστε το στροφείο B κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Γυρίστε το προς τα εμπρός μία φορά για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω, βρείτε τη θέση που σας βολεύει και ξαναγυρίστε το στροφείο B προς τα εμπρός, άλλη μία φορά για να κλειδώσει στη θέση που επιθυμείτε. Έχοντας ξεκλείδωτη την έδρα - πλάτη μπορείτε να αλλάζετε την κλίση με την πίεση του σώματός σας.

 

LineΡύθμιση σκληρότητας κίνησης έδρας - πλάτης
Η σκληρότητα της ανάκλισης έδρας - πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη μέσω του στροφείου C που βρίσκεται κάτω από την έδρα.

 

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ