ATLAS-01.jpg
ATLAS-02.jpg
ATLAS-03.jpg
ATLAS-04.jpg
ATLAS-05.jpg
ATLAS-06.jpg
Atlas

Atlas


Η άνεση στο χώρο εργασίας σας δημιουργεί μια ισορροπία που ενισχύει την παραγωγικότητά και την ευημερία. Το κάθισμα ATLAS υποστηρίζει σωστά τη στάση του σώματος χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό. Το μεγαλύτερο μέγεθος και η μεταλλική κατασκευή το καθιστά ιδιαίτερα άνετο και στιβαρό. Φέρει πιστοποίηση για βάρος καθήμενου έως 160kg.

Το κάθισμα ATLAS υποστηρίζει σωστά τη στάση του σώματος χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό. Το μεγαλύτερο μέγεθος και η μεταλλική κατασκευή το καθιστά ιδιαίτερα άνετο και στιβαρό. Φέρει πιστοποίηση για βάρος καθήμενου έως 160kg.

 

  • Μηχανισμός Synchro που επιτρέπει τη συγχρονισμένη ανάκλιση έδρας - πλάτης με δυνατότητα σταθεροποίησης σε 5 θέσεις, σύστημα «Anti-panic» για ομαλή και ελεγχόμενη επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ισορροπημένη ανάκλιση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.
  • Ρυθμιζόμενοι βραχίονες καθ' ύψος (εύρος ρύθμισης 70 mm) και κατά πλάτος (395-450 mm).Η επιφάνεια επαφήςτους περιστρέφεται ±15°. Είναι μαλακή για μεγαλύτερη άνεση και μπορεί να μετακινηθεί εμπρός και πίσω σε 6 θέσεις.
  • Πεντάκτινη βάση από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο βαμμένη με χρώμα της επιλογής σας ή γυαλισμένη.
  • Επιλογή κατηγορίας επένδυσης και χρώματος υφάσματος, δερματίνης ή δέρματος.

Atlas

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Atlas

Atlas

 

AtlasΡύθμιση ύψους της έδρας
Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος αναζητήστε τα πτερύγια του μοχλού A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ είστε καθισμένος πιέστε προς τα εμπρός το πτερύγιο για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε και επαναλάβετε την κίνηση.

 

AtlasΡύθμιση κλίσης της πλάτης
Υπάρχουν πέντε διαφορετικές θέσεις ανάκλισης έδρας - πλάτης. Για να επιλέξετε την επιθυμητή κλίση αναζητήστε το στροφείο B κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Γυρίστε το προς τα εμπρός μία φορά για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω, βρείτε τη θέση που σας βολεύει και ξαναγυρίστε το στροφείο B προς τα εμπρός, άλλη μία φορά για να κλειδώσει στη θέση που επιθυμείτε. Έχοντας ξεκλείδωτη την έδρα - πλάτη μπορείτε να αλλάζετε την κλίση με την πίεση του σώματός σας.

 

AtlasΡύθμιση σκληρότητας κίνησης έδρας - πλάτης
Η σκληρότητα της ανάκλισης έδρας - πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη μέσω του στροφείου C που βρίσκεται κάτω από την έδρα.

 

AtlasΡύθμιση βραχιόνων (4D)
Το ύψος των βραχιόνων μπορεί να ρυθμιστεί με το κομβίο D. Πατώντας το κομβίο D, κινήστε πάνω - κάτω το βραχίονα. Ελευθερώστε το κομβίο όταν βρείτε το επιθυμητό ύψος.
Οι βραχίονες μετακινούνται κατά πλάτος μέσω του μοχλού E που υπάρχει στο κάτω μέρος του καθίσματος.
Πιέστε το μοχλό E προς τα κάτω ώστε να απασφαλίσει το βραχίονα. Μετακινείστε το βραχίονα μέσα-έξω μέχρι να βρείτε την επιθυμητή θέση και πιέστε το μοχλό E προς τα επάνω ώστε να ασφαλίσει πάλι το βραχίονα.
Οι επιφάνειες των βραχιόνων μπορούν να κινηθούν προς τα εμπρός και πίσω πιέζοντας τα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Επίσης μπορούν να περιστραφούν δεξιά και αριστερά, με αυτόματο κούμπωμα στην επιθυμητή θέση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ