ACTION-01.jpg
ACTION-02.jpg
ACTION-03.jpg
ACTION-04.jpg
ACTION-07.jpg
ACTION-08.jpg
ACTION-GREY-01.jpg
ACTION-GREY-02.jpg
ACTION-GREY-03.jpg
ACTION-GREY-04.jpg
ACTION-GREY-05.jpg
Action

Action


Το κάθισμα ACTION εξασφαλίζει την άνεση κατά την εργασία. Ξεχωρίζει για την εξαιρετική του ποιότητα, τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό και την ελκυστική τιμή.

Διατίθεται με μηχανισμό synchro, που επιτρέπει τη συγχρονισμένη ανάκλιση έδρας - πλάτης με δυνατότητα σταθεροποίησης σε 5 θέσεις, σύστημα «Anti-panic» για ομαλή και ελεγχόμενη επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ισορροπημένη ανάκλιση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.

Ρύθμιση ύψους του καθίσματος

Η βάση του καθίσματος είναι πεντακτινωτή από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο, βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή.

Ρυθμιζόμενο ύψος της πλάτης με ευκολία (ανεξάρτητα από την έδρα) σε 5 σκάλες.

Τα μπράτσα του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος. Το πάνω μέρος των μπράτσων έχει δυνατότητα περιστροφής.Η επιφάνεια επαφής των μπράτσων μπορεί να μετακινηθεί εμπρός και πίσω σε 6 θέσεις, (υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης των μπράτσων κατά πλάτος με εύρος ρύθμισης  395-450mm).

Προσφέρεται υποστήριξη της οσφυϊκής περιοχής του χρήστη.

Action

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Action

Action

 

ActionΡύθμιση ύψους της έδρας
Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος αναζητήστε τα πτερύγια του μοχλού A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ είστε καθισμένος πιέστε προς τα εμπρός το πτερύγιο για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε και επαναλάβετε την κίνηση.

 

ActionΡύθμιση κλίσης της πλάτης
Υπάρχουν πέντε διαφορετικές θέσεις ανάκλισης έδρας - πλάτης. Για να επιλέξετε την επιθυμητή κλίση αναζητήστε το στροφείο B κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Γυρίστε το προς τα εμπρός μία φορά για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω, βρείτε τη θέση που σας βολεύει και ξαναγυρίστε το στροφείο B προς τα εμπρός, άλλη μία φορά για να κλειδώσει στη θέση που επιθυμείτε. Έχοντας ξεκλείδωτη την έδρα - πλάτη μπορείτε να αλλάζετε την κλίση με την πίεση του σώματός σας.

 

ActionΡύθμιση σκληρότητας κίνησης έδρας - πλάτης
Η σκληρότητα της ανάκλισης έδρας - πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη μέσω του στροφείου C που βρίσκεται κάτω από την έδρα.

 

ActionΡύθμιση βραχιόνων (4D)
Το ύψος των βραχιόνων μπορεί να ρυθμιστεί με το κομβίο E. Πατώντας το κομβίο E, κινήστε πάνω - κάτω το βραχίονα. Ελευθερώστε το κομβίο όταν βρείτε το επιθυμητό ύψος.
Οι βραχίονες μετακινούνται κατά πλάτος μέσω του μοχλού F που υπάρχει στο κάτω μέρος του καθίσματος.
Πιέστε το μοχλό F προς τα κάτω ώστε να απασφαλίσει το βραχίονα. Μετακινείστε το βραχίονα μέσα-έξω μέχρι να βρείτε την επιθυμητή θέση και πιέστε το μοχλό F προς τα επάνω ώστε να ασφαλίσει πάλι το βραχίονα.
Οι επιφάνειες των βραχιόνων μπορούν να κινηθούν προς τα εμπρός και πίσω πιέζοντας τα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Επίσης μπορούν να περιστραφούν δεξιά και αριστερά, με αυτόματο κούμπωμα στην επιθυμητή θέση.

 

ActionΡύθμιση ύψους πλάτης
Για να ρυθμίσετε το ύψος της πλάτης τραβήξτε την προς τα επάνω και αφήστε την στο σημείο που σας εξυπηρετεί.
Κλειδώνει σε πέντε σημεία.
Για να την κατεβάσετε στο χαμηλότερο σημείο, τραβήξτε την τέρμα επάνω και πιεστε την χαλαρά προς τα κάτω.

 

 

ActionΥποστήριξη οσφυϊκών σπονδύλων
Στην πίσω πλευρά της πλάτης του καθίσματος βρίσκεται η ενσωματωμένη στήριξη της οσφυϊκής χώρας. Για να ενισχύσετε τη στήριξη των οσφυϊκών σπονδύλων την κινείτε άνω και κάτω με τα δυο σας χέρια μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο.

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ