REFLEX-D-01.jpg
REFLEX-D-02.jpg
REFLEX-D-03.jpg
REFLEX-D-04.jpg
REFLEX-D-05.jpg
REFLEX-D-06.jpg
REFLEX-D-07.jpg
REFLEX-D-09.jpg
Reflex D

Reflex D


Πρωτοποριακό κάθισμα γραφείου που διακρίνεται για τον εργονομικό σχεδιασμό και την αισθητική του.

Το κάθισμα REFLEX ανταποκρίνεται άμεσα στην αλλαγή στάσης του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας, με αυτόματη προσαρμογή της πλάτης του καθίσματος στην πλάτη του χρήστη.

H βάση είναι χυτή αλουμινίου πέντε ακτίνων, γυαλισμένη ή βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή.

Ρύθμιση ύψους του καθίσματος με έμβολο αερίου.

Η πλάτη φέρει ανατομικό πλαίσιο επί του οποίου τοποθετείται δίχτυ, με τρόπο ώστε να κατανέμεται ομοιόμορφα η πίεση. Η πλάτη διαθέτει μηχανισμό έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις φυσικές κινήσεις του σώματος.

Ο μηχανισμός Synchro επιτρέπει τη συγχρονισμένη ανάκλιση έδρας - πλάτης με δυνατότητα σταθεροποίησης σε 5 θέσεις. Ο μηχανισμός φέρει σύστημα «Anti-panic» για ομαλή και ελεγχόμενη επαναφορά της πλάτης και σύστημα ρύθμισης για ισορροπημένη ανάκλιση ανάλογα με το βάρος του χρήστη.
Τα μπράτσα του καθίσματος ρυθμίζονται καθ 'υψος και κατά πλάτος.

Επιλογή ταπετσαρίας από επτά κατηγορίες με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

 Reflex D

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Reflex D

Reflex D

 

Reflex DΡύθμιση ύψους της έδρας
Για να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος αναζητήστε τα πτερύγια του μοχλού A κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Ενώ είστε καθισμένος πιέστε προς τα εμπρός το πτερύγιο για να χαμηλώσετε το ύψος του καθίσματος. Για να υψώσετε το κάθισμα, ανασηκωθείτε και επαναλάβετε την κίνηση.

 

Reflex DΡύθμιση κλίσης της πλάτης
Υπάρχουν πέντε διαφορετικές θέσεις ανάκλισης έδρας - πλάτης. Για να επιλέξετε την επιθυμητή κλίση αναζητήστε το στροφείο B κάτω και δεξιά από την έδρα του καθίσματος. Γυρίστε το προς τα εμπρός μία φορά για να ξεκλειδώσει η πλάτη. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω, βρείτε τη θέση που σας βολεύει και ξαναγυρίστε το στροφείο B προς τα εμπρός, άλλη μία φορά για να κλειδώσει στη θέση που επιθυμείτε. Έχοντας ξεκλείδωτη την έδρα - πλάτη μπορείτε να αλλάζετε την κλίση με την πίεση του σώματός σας.

 

Reflex DΡύθμιση σκληρότητας κίνησης έδρας - πλάτης
Η σκληρότητα της ανάκλισης έδρας - πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το βάρος του χρήστη μέσω του στροφείου C που βρίσκεται κάτω από την έδρα.

 

Reflex DΡύθμιση βάθους έδρας
Στην δεξιά πλευρά του καθίσματος βρίσκεται ένα μικρό κομβίο D. Πιέστε το κομβίο ρύθμισης, ενώ κάθεστε στο κάθισμα και πιέστε προς τα πίσω με την πλάτη σας. Κατόπιν, μετακινείστε τη θέση προς τα εμπρός και απελευθερώστε το κομβίο όταν η θέση φθάσει στο επιθυμητό σημείο. Η θέση μπορεί να ρυθμιστεί κατά 5 cm.

  

Reflex DΡύθμιση βραχιόνων (4D)
Το ύψος των βραχιόνων μπορεί να ρυθμιστεί με το κομβίο E. Πατώντας το κομβίο E, κινήστε πάνω - κάτω το βραχίονα. Ελευθερώστε το κομβίο όταν βρείτε το επιθυμητό ύψος.
Οι βραχίονες μετακινούνται κατά πλάτος μέσω του μοχλού F που υπάρχει στο κάτω μέρος του καθίσματος.
Πιέστε το μοχλό F προς τα κάτω ώστε να απασφαλίσει το βραχίονα. Μετακινείστε το βραχίονα μέσα-έξω μέχρι να βρείτε την επιθυμητή θέση και πιέστε το μοχλό F προς τα επάνω ώστε να ασφαλίσει πάλι το βραχίονα.
Οι επιφάνειες των βραχιόνων μπορούν να κινηθούν προς τα εμπρός και πίσω πιέζοντας τα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Επίσης μπορούν να περιστραφούν δεξιά και αριστερά, με αυτόματο κούμπωμα στην επιθυμητή θέση.

 

Reflex DΡύθμιση προσκέφαλου
Πιάστε το προσκέφαλο με τα δύο σας χέρια και πιέστε το προς τα πάνω ή προς τα κάτω ώσπου να βρείτε την επιθυμητή θέση.

 

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ