ELIKA-01.jpg
ELIKA-02.jpg
ELIKA-03.jpg
ELIKA-04.jpg
ELIKA

ELIKA


Μια πρωτότυπη και μοντέρνα πρόταση αποτελεί το επιδαπέδιο ηχοαπορροφητικό διαχωριστικό ELIKA. Όχι μόνο δίνει την αίσθηση της απομόνωσης στο χώρο αλλά τον αναβαθμίζει ακουστικά και στιλιστικά, δίνοντας έναν αέρα αναζωογόνησης και ηρεμίας

Μια πρωτότυπη και μοντέρνα πρόταση αποτελεί το κινητό, επιδαπέδιο ηχοαπορροφητικό διαχωριστικό ELIKA. Όχι μόνο δίνει την αίσθηση της απομόνωσης στο χώρο αλλά τον αναβαθμίζει στιλιστικά, δίνοντας έναν αέρα αναζωογόνησης και ηρεμίας. 

Αποτελείται από δυο μέρη, την βάση που κατασκευάζεται από πολυστρωματικό υλικό πάχους 35 mm, λουστραρισμένο με διαφανές βερνίκι και ενσωματωμένα ροδάκια. Στο επάνω μέρος τοποθετούνται πέντε ειδικά διαμορφωμένα, επενδεδυμένα περιστρεφόμενα στοιχεία, κατασκευασμένα από ηχοαπορροφητικά υλικά. 

ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ - Η κατασκευή των κάθετων στοιχείων από συνδυασμό χαλυβδοελάσματος, ηχοαπορροφητικής τσόχας από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET και ταπετσαρίας με ακουστικές ιδιότητες, μειώνει την αντήχηση στο ακουστό φάσμα των ανθρώπων βελτιώνοντας έτσι την ακουστική του χώρου εργασίας

ΕΥΕΛΙΞΙΑ - Χάρη στα ενσωματωμένα ροδάκια, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ - Μοναδικό, πρωτότυπο design κινητού διαχωριστικού

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΕΑ - Στον ΔΡΟΜΕΑ εγγυόμαστε τεκμηριωμένα την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε 5 έτη εγγύηση για τα προϊόντα (εξαίρεση: 2 έτη εγγύηση για τα έμβολα ρύθμισης ύψους των καθισμάτων καθώς και για τις επενδύσεις δερματίνης), ενώ 7ετή για τα ανταλλακτικά. Τα πιστοποιητικά ποιότητας, οι εγγυήσεις και οι υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας συνθέτουν την «ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΕΑ»

 

ELIKA

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

ELIKA

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ