MOUSE_PAD_01.jpg
MOUSE_PAD_02.jpg
Mousepad

Mousepad


Mousepad με ειδική μικρο-ύφανση που παρέχει προστασία από μικροατυχήματα με υγρά. Ανθεκτικό στους λεκέδες, με εξαιρετικά λεία επιφάνεια που επιτρέπει γρήγορες και ομαλές κινήσεις με το ποντίκι. Με ραμμένα περιμετρικά άκρα, αποφεύγεται το ξεφλούδισμα ενώ η ειδική αντιολισθητική βάση από καουτσούκ το διατηρεί σταθερά στη θέση του. Εύκολη αποθήκευση με απλό τύλιγμα.

Mousepad ΔΡΟΜΕΑΣ, πάχους 3 mm, με ειδική μικρο-ύφανση που παρέχει προστασία από μικροατυχήματα με υγρά. Ανθεκτικό στους λεκέδες, με εξαιρετικά λεία επιφάνεια που επιτρέπει γρήγορες και ομαλές κινήσεις με το ποντίκι. Με ραμμένα περιμετρικά άκρα, αποφεύγεται το ξεφλούδισμα ενώ η ειδική αντιολισθητική βάση από καουτσούκ το διατηρεί σταθερά στη θέση του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ – Χάρη στην λεία επιφάνεια από ειδική μικρο-ύφανση, προσφέρει ομαλές κινήσεις με το ποντίκι καθώς και προστασία από μικροατυχήματα με υγρά

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ - Η ειδική αντιολισθητική βάση από καουτσούκ, διατηρεί το mousepad σταθερά στη θέση του ακόμη και σε έντονη δράση

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΕΑ - Στον ΔΡΟΜΕΑ εγγυόμαστε τεκμηριωμένα την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε 5 έτη εγγύηση για τα προϊόντα (εξαίρεση: 2 έτη εγγύηση για τα έμβολα ρύθμισης ύψους των καθισμάτων καθώς και για τις επενδύσεις δερματίνης). Παρέχουμε επιπρόσθετα 7ετή παρακαταθήκη ανταλλακτικών. Τα πιστοποιητικά ποιότητας, οι εγγυήσεις και οι υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας συνθέτουν την «ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΕΑ»

Mousepad

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Mousepad

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν επιλογές χρωμάτων

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ