THELES-01.jpg
THELES-02.jpg
THELES-03.jpg
Thales

Thales


Το θεώρημα της αναλογίας στην πράξη.
Ο Θαλής προς τιμήν του οποίου ονομάστηκε το γραφείο διατύπωσε το θεώρημα της αναλογίας στο οποίο στηρίχτηκε η επιστήμη στα πρώτα της βήματα αλλά και δημιουργήθηκαν πολλά από τα αριστουργήματα της τέχνης στην κλασσική Ελλάδα, την Αναγέννηση ακόμη και στα νεότερα χρόνια.
Ο σχεδιασμός του γραφείου δίνει σε μικρή κλίμακα την εικόνα και τη χρηστικότητα ενός γραφείου εργασίας που μπορεί να σταθεί από επαγγελματικό χώρο ως την κατοικία, εναρμονιζόμενο με τα διαφορετικά περιβάλλοντα.
Λιτές γραμμές κλασσικές και διαχρονικές όπως είναι η αισθητική της κλασσικής τέχνης, στιβαρή κατασκευή που εξασφαλίζει αντοχή στο χρόνο, εργονομική λειτουργία, υλικά και κατασκευή που εξασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια του χρήστη.

Η Σειρά γραφείων THALES περιλαμβάνει γραφεία από μοριοσανίδα με αμφίπλευρη επίστρωση μελαμίνης και βαμμένο χαλύβδινο σκελετό.
Οι κόμβοι σύνδεσης μεταξύ καθέτων και οριζοντίων στοιχείων του σκελετού κατασκευάζονται από χυτό κράμα αλουμινίου και συνδέονται με αφανή τρόπο σύσφιξης.
Οι επιφάνειες εργασίας έχουν πάχος 18 mm, είναι από μοριοσανίδα τριών στρώσεων Ε1 με αμφίπλευρη επίστρωση μελαμίνης και φέρουν περιμετρικά σόκορα πάχους 2 mm.
Το γραφείο περιλαμβάνει αναρτώμενη συρταριέρα με ένα συρτάρι με καθαρό βάθος 42 cm.

 

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Thales

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ