ALTIS-01.jpg
ALTIS-02.jpg
ALTIS-03.jpg
ALTIS-04.jpg
Altis

Altis


Η σειρά γραφείων ALTIS αναπτύχθηκε από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του ΔΡΟΜΕΑ και αποτελεί την οικονομικότερη σειρά γραφείων του ΔΡΟΜΕΑ με μεταλλικό σκελετό.Λειτουργική, εργονομική, οικονομική, δεν μπορεί παρά να αποτελεί την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Τα γραφεία ALTIS έχουν μεταλλικό σκελετό, ο οποίος σχηματίζεται από τα πόδια σε σχήμα ασύμμετρου διπλού Τ (τύπος «C») τα οποία διαθέτουν κατακόρυφο στοιχείο (κολώνα), οριζόντιο πέλμα διατομής «Π» και οριζόντιο άνω πρόβολο στήριξης της επιφάνειας εργασίας. Η μεταλλική μετώπη βιδώνεται στα κατακόρυφα στοιχεία των ποδιών.

Οι επιφάνειες εργασίας έχουν πάχος 25mm, είναι από μοριοσανίδα τριών στρώσεων Ε1 με αμφίπλευρη επίστρωση μελαμίνης και φέρουν περιμετρικά σόκορα πάχους 2mm.

Τα γραφεία ALTIS φέρουν ρεγουλατόρους οριζοντίωσης με πλαστική απόληξη για την προστασία του δαπέδου, με δυνατότητα ρύθμισης από 0 – 20mm. Υπάρχει η προαιρετική δυνατότητα τοποθέτησης πρόσθετου εξωτερικού καναλιού διέλευσης καλωδίων στα πόδια και κάτω από την επιφάνεια εργασίας.

 

 

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Altis

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ