SLIM-01.jpg
SLIM-02.jpg
SLIM-03.jpg
Slim

Slim


Η σειρά γραφείων Slim, σχεδιάστηκε στο πλαίσιo της κατασκευής καινοτόμων προϊόντων με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. Σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνοντας έμφαση στη νέα οικολογική εταιρική φιλοσοφία, τις επιπτώσεις της σημερινής ανάπτυξης του ανθρώπου στο περιβάλλον αλλά και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού χώρου. Η σειρά Slim διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την εργονομία, τη μεγάλη ποικιλία υλικών, χρωμάτων και διαστάσεων και την προσαρμοστικότητα στους χώρους εργασίας όλων των βαθμίδων.

Η σειρά περιλαμβάνει διευθυντικά γραφεία, γραφεία εργασίας, και τράπεζες συσκέψεων.

Κατασκευάζονται σε πολλούς συνδυασμούς υλικών σκελετού (σωλήνα INOX , ή βαμμένο χαλύβδινο 40 mm, με δυνατότητα ρύθμισης καθ’ ύψος προαιρετικά) και επιφανειών εργασίας (γυάλινη επιφάνεια, ή Compact Laminate, ή μοριοσανίδα επενδυμένη με καπλαμά ξύλου, ή πολυστρωματικό φυσικό ξύλο με επένδυση HPL).

Οι κόμβοι «σύνδεσης» αποτελούνται από χυτό κράμα αλουμινίου με αφανή τρόπο σύσφιξης.

Οι τύποι των γραφείων, εκτός αυτών με τζάμι, μπορούν να φέρουν μετώπες πάχους 18 mm, όπως και κανάλια καλωδίων.

Οι βαμμένες και διάφανες γυάλινες επιφάνειες είναι ΕΧΤRA CLEAR SECURIT, ενώ οι επιφάνειες χημικής αμμοβολής είναι CLEAR SECURIT.

 

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Slim

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ