VIP-DESK-00.jpg
VIP-DESK-01.jpg
VIP-DESK-02.jpg
VIP-DESK-03.jpg
VIP-DESK-04.jpg
VIP-CON-01.jpg
VIP-CON-02.jpg
Vip

Vip


Η σειρά γραφείων VIP, σχεδιάστηκε από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Δρομέας στο πλαίσιο της κατασκευής καινοτόμων
και ανταγωνιστικών προϊόντων με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών. Κατασκευασμένη εξ΄ολοκλήρου από φυσικό καπλαμά, με γυάλινη λακαριστή μετώπη, η σειρά VIP διακρίνεται για την υψηλή αισθητική της και την πολυτελή εμφάνιση της. Η επιφάνεια εργασίας δέχεται δερμάτινο σουμέν, για μεγαλυτερη άνεση στην εργασία. Παράλληλα, η εργονομία, η μεγάλη ποικιλία υλικών, χρωμάτων και διαστάσεων την καθιστούν ιδανική για διευθυντικούς χώρους με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η σειρά VIP περιλαμβάνει γραφεία με επένδυση καπλαμά και γραφεία λακαριστά.

Η επιφάνεια εργασίας, η προέκταση και τα πλαϊνά είναι κατασκευασμένα από μοριοσανίδα 38 mm με επένδυση καπλαμά ξύλου, ή λακαριστά.

Η μετώπη είναι από βαμμένο γυαλί extra clear πάχους 4 mm επικολλιμένη σε μοριοσανίδα πάχους 25 mm μελαμίνης ή με επένδυση λευκής λάκας.

Η προέκταση στηρίζεται από την μια πλευρά στην κύρια επιφάνεια του γραφείου και από την άλλη επί σταθερής συρταριέρας που τοποθετείται κάτω από την προέκταση και κατασκευάζεται από μοριοσανίδα 38 mm με επένδυση καπλαμά ξύλου.

Η επιφάνεια εργασίας φέρει δύο μεταλλικές ροζέτες επινικελωμένες ή βαμμένες κατ΄ επιλογήν για την έξοδο των καλωδίων, ενώ προαιρετικά κάτω από την κυρίως επιφάνεια εργασίας μπορεί να τοποθετηθεί μεταλλικό κανάλι για την διέλευση των καλωδίων.

 

 

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Vip

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ