Lumina
Lumina
Lumina
Lumina

Lumina


Οι λευκές επιφάνειες λάκας του γκισέ LUMINA δίνουν μια μοντέρνα αισθητική στον εργασιακό σας χώρο και προσδίδουν κύρος και αξία στο χώρο υποδοχής.

Η σειρά LUMINA περιλαμβάνει γκισέ  όπου όλες οι επιφάνειές του κατασκευάζονται από λευκή μελαμίνη 18mm ή βαμμένη  με λάκα λευκή μελαμίνη 18mm .

Όλα τα γκισέ σχηματίζονται από δύο πλαϊνά που συνδέονται μεταξύ τους με τη μετώπη – τραβέρσα, ώστε να διαμορφώνεται μια βάση σε σχήμα «Π» επάνω στην οποία τοποθετείται η επιφάνεια εργασίας. Πάνω από την επιφάνεια εργασίας τοποθετείται η επιφάνεια γκισέ και η μετώπη του σε σχήμα «Γ» τα οποία στηρίζονται στα διαμορφωμένα ράφια του γκισέ.

Η επιφάνεια εργασίας φέρει δύο μεταλλικές ροζέτες, επινικελωμένες για την έξοδο των καλωδίων.

Στην μετώπη και την οριζόντια επιφάνεια του γκισέ ενσωματώνονται γυαλιά extra clear, πάχους 4 mm.  Δίπλα σε κάθε πλαϊνό υπάρχει κουτί είτε για τοποθέτηση μονάδας ηλεκτρονικού. υπολογιστή είτε για χρήση αποθηκευτικού χώρου

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την υποστήριξή μας

Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τον τρόπο που σας υποστηρίζουμε. Ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας - χρησιμοποιήστε το παρακάτω ρυθμιστικό ολίσθησης για να μας πείτε πόσο πολύτιμες βρήκατε τις πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα:

Lumina

Παρακαλώ, κάνετε κλίκ για ανάγνωση & αποθήκευση (Download) :

Brochure (μορφή pdf)

Συνοπτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Αναλυτική τεχνική περιγραφή (μορφή pdf)

Σχέδιο συναρμολόγησης (link)

Εγχειρίδιο χρήσης (link)

CAD Data (μορφή dwg - Η κλίμακα ορίζεται απο την εκτύπωση)

ΤΥΠΟΙ - ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν επιλογές χρωμάτων

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ