ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / FAQ

Σε ποιο κλάδο δραστηριοποιείται η Εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ;

Η ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ ιδρύθηκε το 1979 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου, διαχωριστικών τοιχωμάτων, συστημάτων αρχειοθέτησης και ειδικών κατασκευών επίπλωσης. Εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, 80 km βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης. Οι παραγωγικές και κτιριακές εγκαταστάσεις ανέρχονται σε 55.000 τ.μ., επί οικοπέδου 115.0000 τ.μ.

Ποια είναι η χώρα κατασκευής των επίπλων που προσφέρει η Εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ;

Όλα τα προϊόντα που διαθέτει στην ελληνική και ξένη αγορά η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ είναι καθολοκληρία δικής της παραγωγής. Η παραγωγή της Εταιρίας είναι πλήρως καθετοποιημένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό στους τομείς της επεξεργασίας και βαφής ξύλου, της επεξεργασίας και βαφής χάλυβα, της χύτευσης αλουμινίου, της χύτευσης πλαστικών και πολυουρεθάνης, της παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων και της επεξεργασίας ταπετσαρίας.

Ποια είναι η πολιτική της Εταιρίας ΔΡΟΜΕΑΣ για το περιβάλλον;

Η Εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ έχει δεσμευτεί στην συνεχή προσπάθεια να ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, βελτιώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της σε όλες τις δραστηριότητές της. Στα πλαίσια της δυνατότητας να μετρηθεί το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της Εταιρείας με αντικειμενικούς δείκτες και να αποκτηθεί ένα ισχυρό εργαλείο βοήθειας ώστε να ανταποκρίνεται κατά τον καλύτερο τρόπο στην παρούσα Περιβαλλοντική Πολιτική, η Εταιρεία μελέτησε και εγκατέστησε ένα Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 14001. Η Εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ δεσμεύεται να λαμβάνει υπόψη τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, να αναγνωρίζει όλες τις περιβαλλοντικές πλευρές που προκύπτουν από την άσκηση των δραστηριοτήτων της και να ελέγχει αυτές που προκαλούν σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, να καθιερώνει, τεκμηριώνει και αναθεωρεί τους περιβαλλοντικούς αντικειμενικούς σκοπούς και στόχους της λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές περιβαλλοντικές πλευρές, τεχνολογικές εξελίξεις, οικονομικές και λειτουργικές απαιτήσεις, να συμμορφώνεται με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική περιβαλλοντική νομοθεσία, να διαχειρίζεται τα απόβλητα (στερεά και υγρά) και τις εκπομπές της σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές άδειες και την ισχύουσα νομοθεσία και να κοινοποιεί αυτές τις απαιτήσεις στους αντίστοιχους Προμηθευτές της, να εκπαιδεύει συνεχώς όλο το προσωπικό του οποίου η εργασία επηρεάζει καθ\' οιονδήποτε τρόπο το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σε περιβαλλοντικά θέματα και στις αντίστοιχες αρμοδιότητές του, να επιφέρει διαρκείς βελτιώσεις στην πρόληψη και διαχείριση της ρύπανσης και, τέλος, να αποβλέπει στην δημιουργία και διατήρηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία και να παρέχει περιβαλλοντική πληροφόρηση στο ευρύ κοινό.

Ποια είναι η εγγύηση που παρέχει η Εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ για τα προϊόντα που διαθέτει;

Η Εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας όλων των προϊόντων της για 5 χρόνια από την παραλαβή τους και για συνήθη χρήση, εκτός των εμβόλων των καθισμάτων για τα οποία προσφέρει 2 χρόνια. Η υποστήριξη των προϊόντων με ανταλλακτικά ανέρχεται σε 10 χρόνια τουλάχιστον. Η Εταιρία διαθέτει άμεσο και διαρκές service, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ποια είναι η παρουσία της Εταιρίας ΔΡΟΜΕΑΣ στην Ελλάδα και το εξωτερικό;

Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρίας περιλαμβάνει 34 επώνυμα καταστήματα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Εξάγει ολοκληρωμένα προϊόντα και εξαρτήματα στην Μ. Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία, Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Αίγυπτο, Κύπρο, Ρωσία, Βουλγαρία και Αλβανία. Επίσης, η ΔΡΟΜΕΑΣ είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής επίπλων γραφείου όλων των Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων που παράγει και διαθέτει η Εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ;

Εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της έγγραφης ανάθεσης της παραγγελίας.

Γιατί να αγοράσω έπιπλα ΔΡΟΜΕΑΣ;

Η ΔΡΟΜΕΑΣ είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη από πλευράς υποδομής, τεχνολογίας, εγκαταστάσεων, παραγωγικότητας και ποιότητας προϊόντων. Τα προϊόντα της είναι στην πρώτη γραμμή από άποψη αισθητικής, σχεδιασμού, χρηστικότητας και εργονομίας ώστε σε συνδυασμό με την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των τιμών και με την άμεση ανταπόκριση της εταιρίας σε κάθε κάλεσμα του πελάτη πριν και μετά την πώληση, να του προσφέρουν τα μέγιστα οφέλη.